Over Musthaves of the day

Musthaves of the day is de hipste dagaanbiedingensite van Nederland! Elke dag de leukste musthaves met héél veel korting! Wees er snel bij want de aanbiedingen zijn maar 24 uur geldig en OP=OP.  

En heb je ons al gevonden op Facebook? Op de Musthaves of the day Facebook-pagina vind je exclusieve kortingscodes, leuke winacties en natuurlijk zetten wij daar elke dag de nieuwste aanbieding op. Om geen musthave meer te hoeven missen, kun je je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Outlet: voor de echte shopaholics is één musthave per dag waarschijnlijk niet genoeg… dat snappen wij! Daarom vind je in onze outlet altijd een aantal extra musthaves met hoge korting.

Gemiste deals: om een impressie te krijgen van wat wij zoal aanbieden, kun je een kijkje nemen bij de gemiste deals. Zoals de naam al zegt, heb je die aanbiedingen helaas gemist. Om dit in de toekomst te voorkomen, kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@musthavesoftheday.com of bekijk de ‘veelgestelde vragen’.

Heel veel shopplezier

© 2019 - Musthavesoftheday.com - Alle rechten voorbehouden