Algemeen

Waar kan ik terecht met mijn vragen/opmerkingen?
Mocht je na het lezen van de ‘Veelgestelde vragen’ jouw antwoord nog niet gevonden hebben, neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier of mail naar klantenservice@musthavesoftheday.com.

Geen reactie
Wij beantwoorden alle e-mails binnen 24 uur (in de meeste gevallen dezelfde dag nog). Mocht je na 24 uur nog geen reactie hebben ontvangen, adviseren wij je de map met ongewenste e-mail/SPAM te controleren.

Hoe werkt Musthaves of the day?
Musthaves of the day is altijd op zoek naar de nieuwste modetrends en onmisbare gadgets anno nu. De inkoopafdeling selecteert op basis daarvan de meest interessante dagdeals. Elke dag kun je één musthave scoren voor een bodemprijs op de dagaanbieding-website www.musthavesoftheday.com.

De dagdeals bestaan exclusief uit musthaves zoals:

-       kleding waarmee je direct de catwalk op kunt
-       de leukste accessoires
-       musthave-lingerie
-       sport musthaves
-       smartphone musthaves
-       andere interessante gadgets

 Omdat Musthaves of the day in grote aantallen inkoopt, kan zij haar producten met extreem hoge kortingen aanbieden. 
 

Wanneer gaat de nieuwe aanbieding in?
Elke dag om 12.00 uur gaat de nieuwe dagdeal in.

Hoe lang staat de aanbieding op de website?
De dagdeal staat precies 24 uur op de website. De klok geeft aan hoeveel tijd je nog hebt om te bestellen. Maar let op: zolang de voorraad strekt want OP=OP!

Ik heb een aanbieding gemist. Kan ik deze nog bestellen?
Nee, als je de deal hebt gemist kan je deze niet meer bestellen. De enige tip die wij je kunnen geven is om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je elke dag de dagdeal in je mailbox en mis je geen enkele aanbieding meer. Daarnaast kun je een kijkje nemen in de outlet, en met een beetje geluk vind je daar een vergelijkbare aanbieding  voor een bodemprijs!

 

Bestellen

Hoe kan ik bestellen?
Nadat je op de knop ‘’Koop deze musthave’’ hebt gedrukt, kun je een aantal en eventueel kleur/maat selecteren. Daarna kun je jouw gegevens invullen en de gewenste betaalmogelijkheid selecteren. Na betaling ontvang je per e-mail een bevestiging van uw bestelling. Wij verzoeken je vriendelijk om deze bestelbevestiging goed te controleren.

Ik heb geen orderbevestiging ontvangen. Wat moet ik doen?
Mocht je na 15 minuten nog geen orderbevestiging hebben ontvangen, controleer dan eerst je spamfilter (ongewenste e-mail). Indien de bevestiging daar niet tussen staat, neem dan contact op via het contactformulier of mail naar klantenservice@musthavesoftheday.com.

Hoeveel producten kan ik bestellen?
Je kunt zoveel producten bestellen als je wilt, tenzij anders vermeld in de deal. Maar let op: zolang de voorraad strekt want OP=OP!

Hoeveel verzendkosten worden er in rekening gebracht?
De verzendkosten variëren per bestelling en het land waar het moet worden afgeleverd. Bij iedere dagdeal staan de verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland vermeld. De verzendkosten voor België bedragen standaard €7,95 per bestelling.

Kan ik zelf een afleveradres kiezen?
Ja, je kunt in het bestelproces kiezen voor een afleveradres dat afwijkt van je woonadres. Je bent als klant zelf verantwoordelijk voor het opgeven van een juist afleveradres, dus wij adviseren de orderbevestiging goed te controleren. Eventuele kosten als gevolg van een onjuist opgegeven afleveradres, zijn voor rekening van de klant. 

Kan ik mijn bestelling na betaling annuleren?
Zodra je jouw bestelling hebt bevestigd, gaan wij direct aan het werk om de bestelling zo snel mogelijk bij je te kunnen bezorgen. Indien je direct na het plaatsen van je bestelling, de bestelling wilt annuleren, neem dan contact op met klantenservice@musthavesoftheday.com. Wij zullen dan proberen de bestelling tegen te houden, maar wij kunnen niet garanderen dat dit tijdig zal lukken. 

 

Aflevering

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?
Dat is afhankelijk van het product. Bij de deal wordt altijd een geschatte levertijd aangegeven. Let op: deze gaat na afloop van de deal in. De gestelde termijn wordt in de meeste gevallen gehaald, maar dit kunnen wij nooit garanderen. De levertijd wordt aangegeven in werkdagen (weekenden en feestdagen niet meegerekend). Een bestelling wordt standaard in één pakket verzonden. Wanneer je meerdere producten bestelt, dien je rekening te houden met de langst vermelde levertijd. Indien je jouw bestelling in meerdere delen geleverd wilt hebben, dien je hiervoor een aparte bestelling te plaatsen.

Kan ik mijn bestelling ophalen?
Nee, je kunt jouw bestelling niet ophalen bij Musthaves of the day.

Verzend Musthaves of the day ook naar het buitenland?
Musthaves of the day verzendt haar producten binnen Nederland en België. 

Kan ik het afleveradres nog wijzigen na het plaatsen van mijn bestelling?
Nee, in principe kun je het afleveradres niet wijzigen. Mocht je dit wel graag willen, neem dan direct contact op met onze klantenservice via klantenservice@musthavesoftheday.com. Zij zullen dan proberen het afleveradres tijdig te wijzigen, maar we kunnen niet garanderen dat dit tijdig zal lukken.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben bij de bezorging van mijn bestelling?
Wanneer je niet thuis bent, zal het pakket nog één keer worden aangeboden. Indien je de tweede keer ook niet thuis bent, ontvang je een afhaalbericht. Hiermee kun je het pakket bij het postkantoor/buren afhalen. Pakketten die door de brievenbus passen, worden wel gewoon afgeleverd als je niet thuis bent.

 

Retourzenden

Check eerst of jouw bestelling in aanmerking komt voor retourneren:
- Retourneren kan tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling
- In originele verpakking
- De artikelen dienen niet gedragen of beschadigd te zijn
- Beautyartikelen, oorbellen en lingerie/badkleding kunnen niet worden geretourneerd i.v.m. hygiëne.

Indien je aan bovenstaande voldoet, kun je jouw retourzending sturen naar:

Musthaves of the day
t.a.v. afdeling retouren
Pascalstraat 14A
3771 RT Barneveld

Binnen hoeveel dagen kan ik mijn bestelling retourneren?
Je mag jouw bestelling standaard tot 14 dagen na ontvangst retourneren.

Retourformulier
Indien je een bestelling (gedeeltelijk) wilt retourneren, dien je ten alle tijden het retourformulier mee te sturen. Je dient de artikelen in originele verpakking en dus samen met het retourformulier terug te sturen.

Wie betaalt de verzendkosten van een retourzending?
De verzendkosten van een retourzending zijn standaard voor rekening van de klant, conform de regels van Wet Koop op Afstand. Je bent zelf verantwoordelijk voor een correcte retourzending, dus wij adviseren het pakket aangetekend te versturen.

Hoe weet ik of mijn retourzending bij Musthavesoftheday.com is aangekomen? En wanneer kan ik mijn geld terug verwachten?
Wanneer je jouw bestelling als pakket hebt verzonden, kun je via de track & trace gegevens (deze vindt u op het verzendbewijs) zien waar je pakket is. Na ontvangst van je retourzending, boeken we het aankoopbedrag z.s.m naar je terug (conform onze algemene voorwaarden uiterlijk binnen 30 dagen). Mocht je vragen hebben over de status van je retourzending, kun je altijd even een mailtje sturen naar klantenservice@musthavesoftheday.com.

Mijn bestelling is beschadigd bij aankomst. Wat moet ik doen?
Wanneer je aan de buitenkant van het pakket al een beschadiging ziet, vraag dan aan de bezorger om hier direct een melding van te maken. Je mag het pakket uiteraard ook weigeren. 

Indien je het pakket wel aanneemt en het blijkt dat het product daadwerkelijk beschadigd is, dien je dit binnen 24 uur na ontvangst te melden via klantenservice@musthavesoftheday.com. Meld in deze e-mail jouw volledige adresgegevens, je bestelnummer en een goede omschrijving van de schade (het liefst met foto) zodat wij je z.s.m. kunnen helpen. 

Wij zullen dan een onderzoek aanvragen bij de transporteur. De transporteur heeft in ieder geval 4 – 6 weken de tijd om dit onderzoek af te sluiten. Wij kunnen hier helaas geen invloed op uitoefenen.

Ik heb vragen over het product? Waar kan ik terecht?
Indien je vragen hebt over het product kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice via het contactformulier of stuur een e-mail naar klantenservice@muthavesoftheday.com

 

Betalen

Zijn de prijzen inclusief BTW?
Ja, alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders staat aangegeven. 

Is het betalen op Musthaves of the day veilig?
Ja, betalen op www.musthavesoftheday.com is veilig en voldoet aan het SSL-Protocol. Hierdoor zijn je gegevens altijd optimaal beschermd.

Welke betaalmogelijkheden zijn er beschikbaar?
Je kunt bij Musthaves of the day betalen met iDeal of Paypal.

Worden er kosten in rekening gebracht voor het betalen?
Nee, er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor je iDeal- of Paypal betaling.

 

Account

Waarom een account?
Met een Musthaves of the day account kun je sneller en gemakkelijker bestellen. Je hoeft niet elke keer je adresgegevens in te vullen en je hebt altijd inzicht in je bestelhistorie. Als je inlogt kun je ook de status van je huidige bestelling bekijken. Daarnaast ontvang je standaard de nieuwsbrief met de dagdeal per e-mail, zodat je geen aanbieding meer mist.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Musthaves of the day gebruikt je gegevens voor de verzending van jouw bestellingen en als je dat wenst ontvang je de nieuwsbrief per e-mail. Onder geen beding zullen wij jouw gegevens ter beschikking stellen aan derde.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt. Wat moet ik doen?
Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen op het inlogscherm van uw Musthaves of the day account. Klik hiervoor op ‘’ wachtwoord vergeten’’. Vervolgens ontvang je een nieuw wachtwoord per e-mail.

Hoe kan ik mij afmelden voor de nieuwsbrief?
Onderaan elke nieuwsbrief staat een link waar je op kunt klikken om je af te melden. 

 

© 2019 - Musthavesoftheday.com - Alle rechten voorbehouden